MicsodaBuli

Tartalmas és igényes szórakozást a népnek.

Friss topikok

2007-es válogatott 1. rész

2008.06.11. 10:29 | micsodabuli | 1 komment


A bilihajú zsörte Gyurma törzsvendégnek számít a diszkó klubban. Régi cimborája az idióta Lalek most valamelyik asztal alatt lapul a 20. nagyfröccs után, így Gyurmának ideiglenesen a topolyai górék egyik klikkjével kellett a fotómasina elé állnia. Gyuszika, a 12 éves fuxos-gengszter azért jött ma le az istállóba, hogy végre kifogjon magának egy valamirevaló diszkó kancát akivel végre baszhat egy jóízűt.


























Sugárzó tekintet, pinacsíkszakáll..ez jellemzi a romantikus Antónijót, aki kedvesével az állatorvosnak tanuló Tigivel tetszeleg egy nemes cél érdekében a kamerának, hogy végre elfogadják homoszexualitásukat. Az intelektuell Tigi még egy tigrises pólót is magára öltött, hogy lássa ország világ ő bizony a nyámnyila külső ellenére a dizsi összes buzeránsa közül a legvadabb tigris.


































Óóó amikor elvakít a stroboszkóp és bömböl a Bódi Guccsi a hangfalból az az igazi boldogság- Tudja ezt a télapó sapkás, kancabűvölő szemüvegben pompázó Lajkó is aki még mielőtt belekezdene az esztelen szeletelésbe a tánctéren még gyors összeállt egy képre a ciklámenhajú Piroskával és barátjával a mélyen vallásos Szucsival.




























Újra itt van az egyik kedvenc, a bilihajú zsörte Gyurma, aki a 12 éves Fecóka után ismét talált a  jobb oldalra egy fuxos kretént, hogy teljes legyen a kép.  Velük van még a mindig borvirágos tekintetű fürtös János és a szépséges barátnője az angyali Heléna.



























Itt van a topolyai górék másik fele is kiegészülve a mikulás sapkás Lajkóval, akin mindig ott van a kancabűvölő szemüvege hiszen nem tudni mikor kerül elő egy amolyan igazi diszkós kanca a suplyáki istálló mélyéről. Lajkóba és országos barátjába a Csufori Fodorba kapaszkodik a klubb lemezlovasa Dj Macska, aki már nem igazán áll a lábán hiszen a gyönyörűen lenyalt hajáról a szemébe folyt az a két doboz motorolaj amivel belőtte a sérót és ez kicsit elkábította, de a csábosan érdeklődő tekintet nem veszett oda.


























A bejegyzés trackback címe:

https://micsodabuli.blog.hu/api/trackback/id/tr58514347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toxikus 2008.06.13. 11:25:01

:DDDDD

bazzeg ilyen állat márpedig nincs:D
süti beállítások módosítása