MicsodaBuli

Tartalmas és igényes szórakozást a népnek.

Friss topikok

A suplyáki istálló visszatér

2008.06.10. 22:38 | micsodabuli | Szólj hozzá!

Kezdődjék hát a bugi!!! Több mint egy év telt a Szombatestiláz utolsó bejegyzése óta így aggódtam, hogy esetleg már nem létezik a suplyáki istálló, de szerencsére fölösleges volt az aggodalom. A fiúk-lányok ugyanazzal az elemi hévvel vetik bele magukat az éjszakába mint régen. Sajnálatos módon, ahogy teltek múltak az évek a törzsközönség kicsit kicserélődött, de azért találunk még régi ismerősöket is....


2008.06.07



A mérsékelten lenyalthajú fiatalok bizony a diszkóban is hirdetik, hogy a trend a lelke mindennek. Három legény, három életérzés! Középen a titokzatos Kázmér a túlvállalós napszemcsiben hirdeti, hogy a tág pupilla nem hátrány csak okosan kell bánni vele.

 



























Csíkospólós Fecóka örömteli csillogással a szemében integet a kamerába, hogy bizony mostmár fel fog kerülni végre ő is az internetre, mégpedig nem is akárkikkel lesz egy képen. Középen a magabiztos Zsoákim már rutinból pózol a kamera előtt  és elégedetten nyugtázza, hogy  sikerült végre Fecókát is felrakatni a világhálóra, hisz ő tudja a legjobban micsoda boldogság ez.





























A titokzatos Kázmérnak az idő múlásával sikerült olly rendesen leszaggatnia az agyát, hogy már csak a kedvenc sörébe kapaszkodva tud fulldokolni a mesterséges boldogság nyújtotta rózsaszín felhőben, de titkon tudja, hogy mennyi csodálatos alkalommal élte már át ezt a bizsergető érzést és strici-szemüvege mindig megvédte a lelepleződéstől.  Mellette a bundesliga-sérós Barnabás pedig vidáman tetszeleg a kápzázatos sárga hangulatvilágítás előterében....


































Napégette Jenőke  mindig is irultpirult a szép nőkért  így  meglepett arca a boldogság jele, hiszen nem lubickolhat minden nap a Rusnyabob testvérek  díszes társaságában. Külön öröm számára, hogy nem csak jókor volt jó helyen  hanem még  brand new  diszkópókos  pólója is rajta volt, így nem is kérdés hogy  a népszerűségi  indexe az egekbe fog szökellni a Lovebox-on.



























Jenci a varázslatos sárkányos izompólóját vette fel amiben láthatják a jányok, hogy végre kigyúrta magát és egy kurva nagydarab állat lett belőle, az igazi rosszfiús imidzset pedig sikkerrel vadította meg még jobban a két új fülbevalójával. Mellette pedig a szintén diszkópókos pólóban pompázó flegma Janek, aki mindig flegmán és lenézően bámul a kamerába azt sugallva hogy- : "na gyökerek nekem van a legdögösebb mátkám szélese világon és mindannyian bekaphatjátok..."..... És Janek tényleg egy szerencsés férfiú hiszen Marcsának a dögös mátkájának van a legvonzóbb diszkóhasa  az egész megyében.


























Címkék: diszkópók diszkóhas strici szemüveg

A bejegyzés trackback címe:

https://micsodabuli.blog.hu/api/trackback/id/tr43513861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása